Onneksi olkoon! Arcusys voitti tuotekehityksellään kansainvälisen Liferay Marketplacen App -kilpailun

Arcusysin kehittämä sosiaalisen oppimisen työkalu voitti kansainvälisen Liferay Marketplace App sovelluskilpailun 30.8.2013. Kilpailussa haettiin kansainvälisesti parasta Liferay sovellusta. Kilpailuun osallistui 71 sovellusta 12 eri maasta. Arcusysin voittajasovellus nimeltä Valamis on verkko-oppimisen sovellus, joka muuntaa Liferay verkkopalvelualustan oppimisympäristöksi.Liferay on verkkopalvelualusta, joka on laajasti käytössä maailmanlaajuisesti. Liferaytä käyttävät esimerkiksi Nasa, Ranskan puolustusministeriö, Rolex, Lufthansa ja Vodafone. Liferay Marketplace on sovelluskauppa, jonka kautta voidaan ladata sovelluksia Liferay portaalialustalle. Sovelluskauppa on vastaava kuin Applen AppStore ja Googlen Play. Valamis on kehitetty vastaamaan perusopetuksen, yrityksissä tapahtuvaan ja julkisen sektorin oppimisen tarpeisiin.

Kehitystyön lähtökohtana on ollut halu tehdä uudenlainen verkko-oppimisympäristö, jossa voidaan jakaa tietoa, keskustella sekä oppia ajasta ja paikasta riippumatta. Kansainvälisen avoimen lähdekoodin kehittäjäyhteisön ansiosta oppimisympäristö pystyy vastaamaan globaalisti sosiaalisen oppimisen tarpeisiin. Valamis rakennettiin Liferay Marketplace -sovellukseksi, jolloin kaikilla Liferayta käyttävällä organisaatioilla on mahdollisuus ladata sovellus käyttöönsä verkosta.

This entry was posted in Latest News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.